I am so glad you are here. Thank you for visiting me. Thanks also for your positive comments and e-mails.
Your support and encouragement
keeps me going !!!

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

The secrets of the forest...
oil on canvas 54 X 38 cm , 1986

Μ'αρέσει όταν έχω χρόνο να ψάχνω στα παλιά και σκονισμένα αρχεία του εργαστηρίου μου και να ανακαλύπτω ξεχασμένες ζωγραφιές.
"Τα μυστικά του δάσους" είναι μία από τις πρώτες μου ελαιογραφίες.  Έργα μιας μακρινής εποχής μέσα από τον δικό μου μαγικό κόσμο των χρωμάτων και της φαντασίας.

9 σχόλια:

  1. Ορίστε τι έκανε τώρα Στέλιο η ανασκαφή σου αυτή. Έφερε στο φως και το δικό σου εκείνο έργο, έδωσε και σε μας την ευκαιρία να δούμε έναν πανέμορφο ποίημα. Αυτά τα θέματα, με τα ελαφρώς σκοτεινά δάση όπου στο βάθος αναδύεται το φως τους, με παραπέμπουν σε κλασικούς πίνακες της παιδικής μου εποχής που κοσμούσαν τα σπίτια μας εκείνη την εποχή.
    Λατρεύω τον κόσμο της φαντασίας με ότι αυτός κουβαλάει. Χαίρομαι ιδιαίτερα που τον έβγαλες στο φως αγαπητέ φίλε. Ειλικρινά.
    Πολύ όμορφο και ανάγλυφο. Για ψάξε κι άλλο. Πολλά μπορεί να έρθουν στο φως.
    Καλησπέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. you have gold in your hands for a long time, Stelios !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Your talent was obvious back then, Stelios. The delicate yellow sky and subtle developing richness of color coming towards the foreground establishes the tall trees with strength. My respect!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Dear Art Traveller, a lovely painting of a forest. Well organised trees and a perception. You're a very hard worker. Keep up wonderful work. You're blooming out. Best wishes, Sadami

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχος κι αυτός ο πίνακας, Στέλιο μου. Ένα μαγικό τοπίο στο δάσος που με κάνει να νιώθει ότι θα ξετρυπώσει μια νεράιδα. Μ' αρέσει το ξέφωτο και το ποταμάκι. Ένα πραγματικά όμορφο έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή